miercuri, martie 14, 2018

Vino la prima plantare a anului!



Vino la prima plantare a anului!

Deși s-a lăsat așteptată, ne bucurăm cu toții de venirea primăverii și mai mult, o sărbatorim prin prima plantare a anului! Plantam lângă Videle, unde am mai fost și toamna trecută, pentru a termina împădurirea suprafețelor afectate de alunecări de teren.


Vino sâmbătă, 24 martie, să plantezi 15 000 de puieți de salcâm pe o suprafață de 3 hectare. Acțiunea face parte din proiectul Mobilizatron,  derulat de Auchan în parteneriat cu Asociația MaiMultVerde. Avem nevoie de 150 de voluntari hotărâți care să ne ajute la plantare! Completează formularul de înscriere până la data de 22 martie și ne vom bucura împreună de o zi în mijlocul naturii!



Vei primi toate detaliile necesare ulterior înscrierii. Se pleacă cu autocarele din București, la ora 7:30, din Piața Operei. Ne vom ocupa și de mese ca tu să nu ai nici o alta grijă în afara copacilor! :)


Nu uita, ca să ne vedem la plantare pe 24 martie, completează formularul de înscriere până joi, 22 martie și iți vom trimite toate detaliile. Ia cu tine un prieten sau doi ca să fie mai amuzant, dar roagă-i și pe ei să completeze formularul.


Te așteptăm!

Echipa MaiMultVerde




Niciun comentariu: