miercuri, mai 24, 2017

Magda Bei, antreprenorul român care depăşeşte graniţele ţării

Magda Bei, antreprenorul român care depăşeşte graniţele ţării

Recent întoarsă de la Conferinţa “They Have Succeeded” din Londra, în calitate Speaker şi Ambasador al antreprenoriatului feminin, cunoscuta femeie de afaceri, Magda Bei, a reuşit să stabilească parteneriate internaţionale şi să-şi extindă afacerea în Marea Britanie.

Evenimentul de business, care a avut loc în data de 13 mai, a reunit peste 130 de femei de afaceri de success din România şi din Regatul Unit, şi a avut ca obiectiv principal promovarea antreprenoriatului feminine, a modelelor de succes şi internaţionalizarea afacerilor sale. Acţiunea are loc în contextul în care, ţara noastră, prin instituţiile de stat, nu asigură încă un program cu rezultate vizibile care să internaţionalizeze afacerile autohtone. În acest sens, evenimentele de business organizate de Elite Business Women sunt extrem de importante orientarea oamenilor de afaceri către aceste pieţe emergente de interes.

Una dintre antreprenoarele, care cercetează de ani buni piaţa externă în scopul extinderii afacerii sale, este Magda Bei, care la vârsta de numai 24 de ani, a reuşit să transforme o idee într-o afacere de câteva milioane de euro, cu un împrumut de doar 5.000 de dolari. De atunci au trecut aproape 20 de ani, iar ambiţia, determinarea, încrederea şi curajul au adus-o pe culmile succesului. Compania sa de producţie de mobilier comercial customizat, Graphtec Design, a contribuit la îmbunătăţirea identităţii vizuale pentru companii multinaţionale de top, precum Coca Cola, Phillip Morris, Imaginarium, Doncafe, British American Tobacco, Roberto Bravo şi Lukoil. Magda Bei coordonează o echipă de peste 120 de profesionişti, iar portofoliul său are peste 36.000 de tipuri de produse durabile. Totodată, femeia de afaceri este implicată în mai multe acţiuni de promovare a afacerilor coordonate de doamnele din România, în scopul internaţionalizării lor şi încurajează mii de femei să-şi deschidă un business.

“Este o onoare să fiu nominalizată ca Speaker pentru a doua oară la această importantă conferinţă de business şi mă bucur enorm că Londra a deschis uşile antreprenoriatului feminin autohton. România are un potenţial fantastic în această direcţie, iar rolul meu în calitate de ambasador al antreprenoriatului feminin a fost să subliniez progresele pe care le-am făcut în ultimii ani. Până la ora actuală, peste 6.000 de femeie de afaceri s-au alăturat comunităţii noastre, iar alte mii de femei sunt încurajate şi îndrumate să aleagă calea antreprenoriatului, în cadrul conferinţelor, trainingurilor şi evenimentelor de business la care particip în ţară şi în străinătate. Împreună cu un număr tot mai mare de antreprenoare din România, am făcut primii paşi în internaţionalizarea afacerilor româneşti, iar în anii care urmează, prin acţiunile noastre de promovare, sperăm ca şi alte femei de afaceri să se simtă încurajate şi să ne urmeze exemplul”, declară Magda Bei, CEO al Graphtec Design.

Un comentariu:

calarasiunu spunea...

Majoritatea,poate,dar si 'minoritatea' iubitoare de frumos ,e mare!!