joi, aprilie 13, 2017

Magazin online: merchandise.ro

Magagazin online: merchandise.ro


Am intalnit de multe ori persoane care se plangeau ca le este greu sa gaseasca ghiozdanele si, asta deoarece locuiesc in mediul rural si magazinele cu produsele pentru copii sunt aproape inexistente.

In sate magazinele sunt mai mult pe produse alimentare si foarte putini aduc produse pentru copii si ma refer la rechizitele scolare, cei pentru care e nevoie si de imbracaminte si incaltaminte numere mici.


Am colegi si colege de serviciu care locuiesc in mediul rural si, mi-au spus de multe ori ca trebuie sa mearga in oras ca sa caute pentru cei mici, deoarece in localitatea lor nu se gasesc.

Magazinele din sat aduc foarte putina marfa, iar de multe ori, deoarece nu au destul spatiu si nici bani care sa-i investeasca in marfa, se limiteaza la produsele pentru care stiu ca vanzare nu-i o problema.


Pornind de la acest fapt, cred ca magazinele online sunt cea mai potrivita solutie! Din experienta mea sunt multe magazine online care tin pe stoc mai multe categorii de produse, iar daca clientul doreste ceva mai special, cele mai mari sanse sunt ca ele sa fie gasite prin intermediul internetului. 


Cand vine vorba de copii magazinele online au o gama variata de produse , de la un ghiozdan minecraft pana la kendama grip . Toate aceste produse pot fi gasite intr-un singur magazin ( merchandise.ro ) folosind doar mouse-ul.


Livrarea in cazul unor magazine se face gratuit, in alte cazuri exista o anumita suma de la care livrarea se face gratuit. Fiecare magazin avand un contract cu una din firmele de curierat cu retea nationala. Plata produsului, putand fi facuta direct la curier.

.Asadar, nu ezitati sa faceti cumparaturi din magazinele online, pentru copilul dumneavoastra.

Niciun comentariu: