sâmbătă, februarie 11, 2017

Protestele folosite pentru a destabiliza România

Protestele împotriva Guvernului sunt folosite pentru a culpabiliza și destabiliza România !
România este ținta unui război informațional hibrid, dus prin intermediul unor structuri secrete paralele ale serviciilor de informații ?
Avem evenimente similare și în Italia anilor ’70, inclusiv incendii din cluburi de noapte precum au fost cele de la Colectiv și Bamboo, în București.
Serviciile secrete, cu precădere cele militare, mai greu, dacă nu chiar imposibil de controlat în acea perioadă, au generat structuri secrete paralele (clandestine, paramilitare, conectate la finanțări underground) care au radicalizat viața politică și au promovat terorismul mediatic pentru compromiterea stângii și limitarea accesului socialiștilor la putere. În esență, strategia tensiunii s-a rezumat la inventarea și dezvoltarea unor permanente surse de destabilizare social-politică, pregătindu-se disimulat, de către serviciile secrete, lovituri de stat în numele unor forțe ale opoziției, de regulă, al celor de dreapta. Această rețea secretă este în mâna președintelui Iohannis, care nu se ferește să o ascundă.
Bucuria copilărească de a avea această jucărie nu a fost exprimată însă cu atâta forță de expresie cât a emanat fizionomic, de la tribuna Parlamentului, domnul K.W. Iohannis...

Niciun comentariu: