duminică, februarie 19, 2017

Invidia este cauza principala a barfei

"Invidia este cauza principala a barfei. Atunci cand cei lasi vad ca unul din categoria lor sociala valoreaza mai mult decat ei, sunt intr-un anume mod straniu umiliti, fiindca ştiu ca niciodată ei nu vor putea iesi din obscuritatea pe care o merita, pe drept, si in care, cel mai adesea, ei îsi tarasc zilele. Faptul ca un alt om care a ocupat aceiasi pozitie sociala la fel cu a lor incepe sa se ridice deasupra lor ii revolta foarte tare. Si cum, cel mai adesea, ei sunt niste lasi, "revolta" lor se manifesta sub forma barfei impotriva celui care s-a relevat ca fiind un om de valoare sau chiar de o mare valoare spirituala. Vreau sa ma refer acum la invidia femeilor.
Cercetatorii spun ca femelele maimute macac adora sa stea la barfa tot atat de mult precum femeile. Femeia are probleme legate de invidie, mereu o roade de gradina alteia sau a altora. Competitia si-o creeaza ea singura in capul/creierul ei ala cu putini neuroni. Atunci cand esti barfit, denota importanta pe care o ai pentru ceilalti!

De multe ori este foarte neplacut sa auzi despre tine lucruri neadevarate, lucruri care te dor si care starnesc in tine teama ca poate altii chiar cred acele lucruri.
Este imposibil sa opresti gura lumii, nu degeaba exista un proverb romanesc “gura lumii nu o astupa nici pamantul”, lucru foarte adevarat...aviz barfitoarelor de profesie ..."


Sursa: Carmen Rusu; facebook.com

Niciun comentariu: