miercuri, ianuarie 23, 2019

Magazine online

Magazine online apar ca ciupercile după ploaie, la fel și firmele care fac SEO. E clar că dacă există mai multe magazine online, va fi nevoie și de campanii SEO pentru ele, nu? Ei bine, există un singur motiv principal pentru care doar unii au succes pe net, indiferent despre care tabără discutăm, magazine sau SEO, iar acest motiv este combinația dintre bun simț și seriozitate.

Atunci când tu îți faci un magazin online și ai pretenția să te pricopsești peste noapte din vânzarea de chinezării de calitate execrabilă, nu ești un antreprenor serios. Nici firma de publicitate care-ți promite marea cu sarea și te susține în demersul tău nu dă pe-afară de seriozitate iar acest lucru se simte în piață. Cum se simte? Păi azi ești, mâine nu mai ești.
S-au dus vremurile în care mergea cu păcăleala și cu găinăria online, acum cine intră pe piață trebuie să se lupte cu Emag iar acest lucru poate să fie uneori misiune imposibilă. Din moment ce intri pe o piață deja monopolizată, e clar că va trebui să vii cu ceva nou, nu cu black/grey SEO care aduc rezultate de scurtă durată, iar pe termen lung au mai mult dezavantaje decât avantaje.

Niciun comentariu: