marți, septembrie 13, 2016

Videochat de acasa

Videochat de acasa


Videochatul, este precum masajul erotic un subiect controversat, fie ca-i vorba de un studio de videochat, fie ca e Video chat de Acasa - Asistenta Profesionala.  Din necunoastere sau pur si simplu din invidie. Da, e invidie pentru ca in domeniul acesta al video chat de acasa se castiga o suma frumusica. Si, de aici apar discutii pro si contra. Eu va voi expune cateva idei despre videochat.

1. Video chatul acasa este o activitatea LEGALA.





Stiu ca sunt pareri de tot felul idivizi, de la avocati, pana la juristi, de fapt pseudo-juristi care zic ei, ca ar fi o activitate ilegala. Eu tin sa-i dezamagesc pe pseudo-juristi si, ii  dezamagesc rau: este o activitate legala. Este drept, cu conditia ca “modelele" angajate sa fie majore. In rest, totul este legal, cu contract de munca, cu taxe si impozite platite statului. Este drept, ma refer la studiourile de videochat legale, nu cele pirat, ca or fi, ca in orice domeniu de activitate.

2. Sunt multe site-urile accesibile in strainatate.

Pentru cine vrea sa se angajeze si cauta un studio de videochat de acasa care sa ofere legalitate, spun ca sunt si in Romania. De exemplu acestaVideochatAcasa.ro. Daca nu doresti sa stie familia, ca ai acest job, pentru ca in Romania lumea nu este pregatita pentru asemenea lucruri, ai confidentialitatea asigurata.
Este adevarat ca se poate ca o ruda de a ta sa frecventeze asa ceva, dar sunt cazuri rare.

3.Video chat de acasa nu este un job rau.


Daca ati citit primul punct, adaug ca videochatul nu e prostitutie. Nu se atinge nimeni de voi, nu riscati nimic. Daca exista un risc acela e un risc moral, dar avantajele sunt multe. Cantarind veti intelege ca e un job ca oricare altul.

Acum, am amintit de un site care va poate ajuta sa faceti videochat acasa. Intrati pe site-ul respectiv, daca aveti 18 ani impliniti, Veti gasi informatii despre cum sa va faceti un cont si care sunt cerintele,
Daca aveti intrebari, pe site gasiti un chat, prin intermediul caruia puteti discuta, puteti cere informatii suplimentare.
Bani-de-acasa.info ofere asistenta tehnica necesara pentru ca video chat de acasa, sa decurga in conditii normale. 


Niciun comentariu: