vineri, august 05, 2016

Multumesc, mama! Carrefour Romania si P&G!

 La inceputul lunii august, Carrefour Romania si P&G, initiatorul campaniei Multumesc, mama!, au demarat o campanie prin care achizitionarea de produse P&G semnalizate la raft, in hipermarketurile Carrefour din intreaga tara, ajuta la sustinerea mamelor celor peste 1.800 de gimnasti romani.

 Pentru a marca inceputul campaniei, cei doi parteneri au facilitat azi, 5 august, o discutie despre provocarile carora mamele le fac fata, cu nemarginita dragoste si putere, in cursa de zi cu zi a cresterii unui viitor campion.


Pentru mai multe detalii, cititi comunicatul de presa 



Cum îi poţi insufla copilului tău o mentalitate de învingător? Adriana Iordache, mama Larisei Iordache campioană mondială la gimnastică, Andreea Dascăl, mama înotătoarei  Ana Dascăl  și Cristiana Haica, psiholog, au discutat despre contribuția pe care o are o mamă la succesul copilului său, precum și despre obstacolele pe care trebuie să le depășească în această călătorie dificilă, dar plină de satisfacții.
„De la școală la antrenamente, de la o competiție la alta, să crești un viitor campion este o cursă zilnică. Iar mamele cunosc foarte bine acest lucru. Produsele P&G le ajută să economisească timp prețios, în care să creeze amintiri de neuitat,” arată Cornelia Sofronie, Communication Manager P&G. „În ceea ce privește călătoria unui învingător, obiectivul nostru este de a recunoaște acea persoană unică, specială care îi învață pe sportivi lecțiile zilnice ale voinței, caracterului și angajamentului ce, împreună, definesc un campion”. 
„I-am remarcat potențialul încă de când era micuță. Era diferită, plină de energie, așa că am decis să o încurajez”, spune Adriana Iordache. Cât despre ce înseamnă să fii mama unui campion, iată ce răspunde aceasta: “stresant, ca în cazul oricărei alte mame, dar mândră de rezultatele ei”.
„Orice mamă vrea să fie cea mai bună pentru puiul său şi îşi doreste pentru el ce este mai bine. Este nevoie însă de multă forţă pentru a construi acest bine – creând ocazii de dezvoltare şi încurajare, sprijinindu-l în ceea ce îşi doreşte să facă, având puterea de a îl lăsa să facă faţă eşecului şi să înveţe din el, în loc să îl evite. În plus, mama trebuie să îi transmită convingerea că printr-o pregătire corespunzătoare, va reuşi tot ceea ce îşi propune şi, indiferent de situaţie, ea îi va rămâne alături. Acestea sunt ingredientele pentru a construi un caracter puternic. Şi putem spune, cu convingere, că în spatele unui caracter puternic stă un alt caracter puternic: al mamei“ a completat Cristiana Haica, psiholog.
În cadrul Carrefour, noi promovăm atât tinerele talente, precum și pe cei care susțin campionii să-și atingă visurile. De aceea, ne-am bucurat să ne putem alătura acestei minunate inițiative ce are drept scop susținerea mamelor celor peste 1.800 de gimnaști români,” spune, la rândul său, Andreea Mihai, Director Marketing, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing, Carrefour România.
Una dintre cele mai inspiraționale concluzii a fost trasă de Carmen Brumă, mamă celebră invitată să modereze această discuție specială: “În fiecare dimineață îmi propun să fiu o mamă mai bună pentru copilul meu. Știu că doar dacă îi dau puterea exemplului meu îi ofer șansa de a arăta lumii cea mai bună versiune a sa”.
Evenimentul s-a desfășurat cu ocazia lansării, în perioada 4 – 30 august, a campaniei prin care achiziționarea de produse P&G semnalizate la raft, în hipermarketurile Carrefour din întreaga țară, ajută la susținerea mamelor celor peste 1.800 de gimnaști români. Astfel, la 100 de produse P&G cumpărate, câte 1 produs P&G va fi donat acestor mame cu merite extraordinare.

Niciun comentariu: