duminică, iulie 17, 2016

Ceaiul verde. Cum bem ceai verde?

Ceaiul verde. Cum bem ceai verde ?


Pentru a obtine o absorbi cel mai bine compusii din ceaiul verde este de preferat sa se consume de mai multe ori intr-o zi cate o cana de ceai. Modul in care vom prepara o cana de ceai verde ne va servi ca functie terapeutica. Savureaza un Ceai verde, zilnic doua cani de ceai verde pentru ca insomniile sa poata fi prevenite din timp.


Ceaiul verde este consumat ( cate 3 cani pe zi) de foarte multi ani in Orient (  Asia si Africa de Est). De asemenea, recomandare e ca "ceaiul verde" sa fie servit proaspat, dar nu fierbinte. In cazul infuziei cu ceai verde, acesta poate fi caldut. 2 grame de frunze de ceai verde la o cana sunt suficiente.
In cazul infuziei cu ceai verde, se recomanda, frunzele, pentru ca ceaiul la plic are mai putini compusi antioxidanti. Apa trebuie sa se fiarba separat, la 85-90 grade si mai apoi se adauga frunzele de ceai verde.

Revenind la ceaiul verde pe care il putem savura zilnic, acesta are un rol importand in arderea caloriilor, de aceea este recomandat in dietele de slabire.
Printre multele beneficii pe care le are consumul de ceai verde as mai metiona doua: ceaiul verde poate reduce riscul aparitiei accidentelor vascular cerebrale si are un efect pozitiv in cazul hipertensiunii arteriale.

In Japonia si China cu multe secole in urma, se cunoastea beneficiile ceaiului verde pentru sanatatea oamenilor.

Avantajele achizitiei ceaiului verde din magazinul online Arta Ceaiului.

- cea mai diversificata oferta de ceaiuri'
- la achizitia unui produs, in aceasta perioada, se primeste un ceai cadou. Programul se numeste "Marea Racoreala"'
- se pot achizitiona accesorii necesare preparari unui ceai ( ex. un set de ceainic cu cesti)
- in permanenta pe site-ul magazinului (www.artaceaiului.ro) sunt disponibile promotii;
- se accepta plata cu cardul pentru orice comanda;

In incheiere, vreau sa subliniez un fapt. Ceaiul verde este un produs natural, consumat in cantitati normale (2-4 cani pe zi), nu poate avea efecte nedorite asupra sanatatii. De aceea, consumul de ceai verde a crescut foarte mult in ultimii ani. Este unul din ceaiurile apreciate de consumatori.



3 comentarii:

Aura Nedelcu spunea...

Ceaiul verde a fost descoperit de catre chinezi cu peste patru mii de ani in urma si a fost utilizat inca din acea vreme gratie capacitatilor sale naturale de vindecare.

alin UK spunea...

Specialistii in nutritie mentioneaza ca polifenolii continuti de ceaiul verde produc caldura suplimentara in organism si ajuta la arderea caloriilor.

azi spunea...

Ceaiul verde contine cofeina in cantitati moderate, actionand prin supresia poftei de mancare (cantitatile mari de cafeina, cum sunt cele existente in cafea, pot cauza probleme medicale, incluzand hipertensiunea si insomnia)