duminică, noiembrie 23, 2014

Agresivitatea de dupa alegeri

Cu tristete constat un limbaj foarte agresiv pe reteaua "de socializare" facebook! Nu vad decat o societate divizata si plina de ura, "daca nu esti cu noi, esti contra noastra! "Asta e democratia castigata cu mult, mult sange" ? Mie scarba de "politicienii" ascunsi in spatele lui Johannis, mie scarba de "jurnalistii" ascunsi in spatele PNL-ULUI resapat. Oare vor continuare "reformari statului" din glorioasa era BOC 1, 2, 3, 4, 5? Poate iese si Johannis, sa ne explice, ce inseamna "Punct si de la capat?" Mizerabilii care au furat sute de milioane de euro, vor trebui sa plateasca. Vor plati impozitele datorate statului?
Eu, vad ca isi cumpara elefant impaiat de o suta de mii de dolari, pe asta (Ioan Niculae, patronul de dreapta de la Astra) nu-l vede nimeni.
Vrem autostrazi, foarte bine, sa-si plateasca impozitele asa cum eu mi le platesc...si, ma refer la ai de dreapta in primul rand...ca ei sunt in topul datornicilor.
In alta ordine de idei: Arestarea preventiva, nu e acelasi lucru cu o sentinta DEFINITIVA SI IREVOCABILA, este praf in ochii celor multi si creduli, de pe facebook. Este modalitatea de a-i "scoate din necaz" pe cei mai multi dintre coruptii epocii glorioase conduse de o clica de ticalosi, hoti si escroci! ...acum...regrupati in spatele lui Iohannis... Vor un guvern nou al PNL-ului resapat, care sa le asigure protectie!!! Asa au avut in cei zece ani in care Traian Basescu a tinut haturile justitiei! Independente, fireste!

Niciun comentariu: